Over ons

Erard NV

Al jaren is Erard bekend voor zijn productie van plooiboxen. De Evo Box is het resultaat van jarenlang onderzoek en investeringen, wat resulteert in een origineel en uniek concept, onklopbare kwaliteit en betrouwbaarheid. De sterke waardering van onze talrijke bestaande klanten in vele verschillende sectoren maakt het mogelijk de concurrentie met goedkopere alternatieven aan te gaan.

Door de jaren heen heeft Erard zich toegewijd in het voortdurend verbeteren van zijn plooiboxen. De recente investeringen in de ‘In Mould Labelling’ technologie maakt van de Evo Box een bijzonder interessante marketingtool. Ons constant streven naar vernieuwing & innovatie wordt bijzonder goed gesmaakt door al onze klanten.

IFS Logistics gecertificeerd!
We zijn erg trots om aan te kondigen dat we IFS gecertificeerd zijn.
IFS Logistics is een internationale standaard die specifiek is ontwikkeld voor de opslag, het transport en de distributie van voedingsmiddelen en andere consumptiegoederen.
Erard NV  staat dan ook garant voor de veiligheid en kwaliteit van de producten in het gehele logistieke  proces.

IFS Logistics gecertificeerd

Erard NV maakt deel uit van de Distrifund Group. Naast plooiboxen is Erard ook fabrikant van o.a. schoonmaakproducten. Ontdek hierover meer op de site van Erard.