De Evo Box

Wat de Evo Box voor jou kan betekenen

Brengt jouw merk naar de consument

  • Praktische tool
  • Kwaliteitsvol
  • Uitstekende marketingtool
  • Gepersonaliseerd
  • Innovatief
  • Duurzaam
  • Made in Belgium

PERMANENT LABEL DANKZIJ INNOVATIEVE TECHNOLOGIE

Dankzij onze innovatieve In-Mould Labelling technologie wordt je label permanent op de box gezet. Concreet houdt dit in dat de PP-labels in het productieproces verwerkt worden waardoor ze integraal deel uitmaken van het eindproduct. In tegenstelling tot andere boxen zal bij de Evo Box het logo dus nooit vervagen. Dit is een wereldwijd uniek concept dat enkel wij aan kunnen bieden.

DE MEEST BETROUWBARE PLOOIBOX OP DE MARKT

De Evo Box is het resultaat van ons jarenlange continue onderzoek naar het verbeteren van onze plooiboxen. Deze nieuwste generatie plooiboxen is volledig co-ontwikkeld in samenspraak met onze klanten. Het unieke design van de Evo Box is erop ontworpen om vlot 30kg te kunnen dragen en honderdduizenden keren opgevouwen te worden.

BREDE TOEPASSING IN HET DAGELIJKS LEVEN

De gebruiksvriendelijkheid van de Evo Box biedt een brede toepassing in het dagelijks leven. De box kan werkelijk voor alles gebruikt worden: boodschappen doen, glas wegbrengen, speelgoed opbergen, maar kan even goed op kantoor gebruikt worden!

Wanneer de Evo Box even niet in gebruik is kan ze zeer makkelijk opgeborgen worden dankzij het handig click-opberg-design. Gebruikers vertellen ons dat ze deze handige box jarenlang gebruiken!

made in belgium 

Dankzij onze volledig geautomatiseerde productie in België kunnen wij niet alleen een scherpe prijs bieden, maar ook een snelle levering en flexibele service voorzien.

VOLLEDIG PERSONALISEERBAAR

De Evo Box kan in elke mogelijke kleur geproduceerd worden. Dit biedt de mogelijkheid de merk- of huiskleuren te gebruiken. Kies je voor één kleur of een combinatie van twee kleuren? Aan jou de keuze! Verder is er de mogelijkheid tot bedrukking van 2, 4 of 6 labels. Deze labels kunnen een logo, een kleurenfoto of een slogan erop hebben, wat je maar wilt!

DUURZAAM ALTERNATIEF VOOR PLASTIC ZAKKEN

De Evo Box is een milieuvriendelijk alternatief voor het gebruik van plastic zakken. Door onze sterke kwaliteit gaat de Evo Box jaren mee. Bovendien wordt de Evo Box uitsluitend gemaakt uit polypropyleen, waardoor ze makkelijk en integraal opnieuw verwerkt kan worden om een tweede leven te krijgen.

Ontdek hier meer over de duurzaamheid van de Evo Box.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN OVER DE EVO BOX…

“Wij hebben gekozen voor de Evo Box omdat dit zonder twijfel de meest kwalitatieve optie is, en we ook zeker kunnen zijn dat ons logo nooit zal vervagen.”

“Onze actie met de Evo Box bleek erg succesvol en werd sterk gewaardeerd door de klanten. In de toekomst zullen er zeker meer van dit soort acties volgen.”

Intermarché

“Deze verpakking wordt niet alleen sterk gewaardeerd door de klanten maar levert ons ook nog eens extra reclame op voor ons merk, een win-win situatie!”

“Het meest interessante aspect aan de Evo Box was voor ons om te investeren in een marketingtool waar consumenten meermaals per week mee rondlopen en op die manier als het ware blijvend reclame voor ons maken.”

“Dit soort acties zorgt altijd voor grote empathie bij onze klanten. En op die manier maken onze klanten als het ware “blijvend” reclame voor ons. Bovendien is de bedrukking van ons merk op deze boxen een lange termijn investering. “

Brico

“Onze Evo Box is een veel verkocht maar ook een veel gebruikt product. Ik zie regelmatig mensen met onze Evo Box rondlopen, ook in andere winkels. ”

Colruyt 

“Het is tegenwoordig erg belangrijk belang te hechten aan duurzaamheid. De Evo Box helpt ons tonnen plastiek en karton te besparen.”

Collect & Go

“De Evo Box is voor elke consument een bruikbaar en gewaardeerd geschenk, helpt bovendien plastiekzakjes te vermijden, en maakt ook nog reclame voor onze keten. Een ideaal marketing product ! “

Spar