INNOVATIES

De Evo Box

Identificatie via QR-code

Wij bieden je als enige op de markt de mogelijkheid een unieke QR-code in je boxen te laten laserprinten. Op deze manier kunnen al je boxen makkelijk geïdentificeerd worden en traceerbaar blijven. Vooral voor logistieke doeleinden is dit een erg waardevolle functie die onze klanten sterk appreciëren. Deze innovatieve techniek is gepatenteerd en kan je daarom bij geen enkele van onze concurrenten terugvinden.

Deksel

Op vraag van onze klanten ontwikkelden wij voor de Evo Box een afneembaar deksel. Met het Evo Box deksel wordt de inhoud extra goed beschermd. Bovendien blijven de boxen met deksel perfect stapelbaar, zowel wanneer ze open geplooid zijn als wanneer ze toe geplooid worden. Net zoals op de box kan ook op het deksel een logo permanent geïmplementeerd worden met behulp van IML.

Traceerbaarheid via RFID

De Evo Box heeft de optie om er RFID-tags in te verwerken. Radio-frequency identification is een technologie waarmee je informatie vanop een afstand kan overbrengen. Er is met andere woorden geen fysiek contact of visuele code nodig om de informatie te lezen. Met behulp van deze technologie kan je je Evo Boxen vanop afstand traceren. Dit biedt een waaier mogelijkheden waaronder: tracking, snelle controle van voorraadbeheer, diefstalpreventie, processen monitoren…